Wandtegels en vloertegels

Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren wandtegels en vloertegels. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Cement tegels
  • Natuursteen tegels
  • Keramische tegels
  • Marmer tegels
  • Mozaïek tegels

Wij kunnen hierbij een adviserende rol spelen, om bij uw gewenst eindresultaat te komen. Mocht u de tegels al ergens gezien hebben, kunnen wij deze in de meeste gevallen ook leveren.

Wij gebruiken materialen die op elkaar zijn afgestemd en die zorgen voor een lange levensduur, Zodat u lang plezier heeft van uw tegelwerk.

Wandtegels en vloertegels zetten

Wanneer u de keuze gemaakt heeft, worden de tegels besteld. Na de levering van onze leverancier, wordt er met u een afspraak gemaakt om de tegels te plaatsen.
De tegels worden dan op de afgesproken datum vakkundig erin geplakt.

Wij bieden ook de mogelijkheid om wand- en vloertegels te zetten, die u zelf heeft aangeschaft. Echter gebruiken wij wel onze eigen plaatsingsmaterialen (lijm, strips, kit, etc.).

Vloerverwarming

Als u overweegt om een tegelvoer te nemen, is het aan te raden om eerst de vloerverwarming aan te leggen. Dit kan via een warmwaterbuis die via uw cv-ketel draait. Ook kunt u kiezen voor een elektrische vloerverwarming. Voor grote vertrekken wordt meestal gekozen voor warmwaterbuizen. Voor kleine vertrekken kunt u ook voor elektrische vloerverwarming kiezen. De warmwaterbuis kan in gefreesd worden, in de bestaande cementdekvloer. Hierdoor kan de ruimte een snellere opwarming krijgen.

Wandtegels en vloertegels
Werking vloerverwarming