Badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer

Badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer?

U bent waarschijnlijk uitgekeken op uw huidige badkamer. U staat nu voor de keuze van badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer. Op gebied van renovatie, kunnen wij uw huidige badkamer weer een frisse uitstraling geven.

Als uw badkamer toe is aan een vernieuwing kunnen wij uw adviseren over de verschillende mogelijkheden om te renoveren. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld, waarin een projectplanning wordt besproken.

Aanpassingen

De badkamer kan op verschillende manieren worden aangepast. Hierbij kunt u denken aan de indeling. Het ook mogelijk om het sanitair, verlichting en/of ventilatie te vervangen. Dankzij de goede samenwerking met onze aannemers, installateurs en stukadoors kunnen wij u van een complete badkamerrenovatie voorzien.

Oude wandtegels en vloertegels

Bij een badkamerrenovatie is het ook mogelijk om over de bestaande badkamertegels heen te plakken (mits deze voldoende vastzitten). Via deze methode kunnen wij voordeliger de wand of vloer naar uw wensen aanpassen. Als er nog leidingen in het zicht zitten, kunnen wij deze ook in de muur of vloer frezen. De leidingen zijn hierdoor uit het zicht weggewerkt.

Nieuwe badkamer

Bij ons kunt u ook terecht als u bezig gaat met het bouwen van uw nieuwe badkamer. Wij kunnen u adviseren over:

    • Het Ontwerp
    • De Vloertegels
    • De Wandtegels
    • De indeling
    • Het sanitair

Wij kunnen met u de mogelijkheden doornemen voor een uw gewenste eindresultaat.